Parapsikoloji'de Nasıl Başarılı Olabilirim ?

 Herkesin kafasını '' Parapsikoloji'ye nereden başlamalıyım ? '' sorusu karıştırıyor. Bu yazımda size başlangıç için önerilerde bulunacağım iyi okumalar.


SABIRLI OLUN

Öncelikle Parapsikoloji'ye başladığınızda nefsinize hakim olmayı öğrenin. Araştırmaktan sakın vazgeçmeyin. Bazı tekniklerin günler bazı tekniklerin aylar hatta seneler sonra başarılabileceğini unutmayın. Sabırlı olarak kendinize uygun bir çalışma programı hazırlayın. Kurallarınıza uyun ve bir an önce başaracağım diyip tüm enerjinizi boş yere heba etmeyin. Çünkü dengeli çalışmak çok kısa sürede başarılı olabilmenizi sağlamaktadır.


SÜREKLİ NOT ALIN




Sürekli not almak bilgileri unutmamanızı ve farkındalığınızı açmaya yarar. Önünüzde uzun zaman olacak bu zamanı sakın boşa değerlendirmeyin sürekli okuyun ve not alın. Bir defter alın veya oluşturun. O deftere tekniklerinizi yazın ve sonuçlarını yazın. Sonuçlar olumsuz olsa dahi yazın çünkü bu sayede hatalarınızı ileride görebileceksiniz ve ona göre yeni çalışma şekilleri oluşturabileceksiniz. Son olarak not almak karmaşık düşünceleri kolayca yorumlamanızı sağlar. Bunu unutmayın.

TEMİZLİĞİNİZE ÖNEM GÖSTERİN

Nefsinize hakim olmak yetmez. Kişisel bakımınız da bunun için önemlidir. Unutmayın pis yerler size negatif enerji sağlamaktan ve zarar vermekten başka bir işe yaramazlar. Kendinize bakmalı ve zararlı alışkanlıklardan uzak durmalısınız. Sigara , alkol , uyuşturucu gibi etkenler sizin enerjinize ve size zarar vermektedir. Son olarak negatif düşüncelerden arınmalısınız. Hepsi size dönecektir.


Ne düşünürsen o titreşir, ne titreşirse onu çekersin.

Abraham Hicks


MEDİTASYON YAPIN


Meditasyon yapmak sizin enerjinizi açığa çıkarmanızı sağlar. Çalışmalarınızdan önce meditasyon yapmak çalışmalarınızda başarılı olmanızı sağlar. Düzenli olarak meditasyon yapmalısınız. Meditasyon sizi ışığa götürecek ve algınızı tamamen değiştirecektir. Meditasyon yaparken dilerseniz dinlendirici müziklerde dinleyebilirsiniz. Unutmayın meditasyon bütün yaşamınız boyunca size gelişim ve fayda sağlayacaktır. Meditasyon müziği için TIKLAYIN.

POZİTİF DÜŞÜNÜN


Olumlu düşünmek sizi başarmaya götüren yolda yardımcı olacaktır. Negatif durumlar size zarar vermekle beraber geriye düşürecektir. Pozitif düşünün ve pozitif yaşayın. Kendinize inanmak ve başaracağınızı düşünerek yaşamak başarmanızı sağlar. Bu yüzden pozitif titreşerek başarılarınızın önünü açın.


NEGATİF ENERJİLERDEN - ORTAMLARDAN - İNSANLARDAN UZAK DURUN

Negatif insanlar sizin enerjinize pozitif enerjiler katmayacaktır. Sizin çalışmalarınızı düşürecek hayatınıza negatif enerjiler katacaktır. Bu yüzden çevrenize alacağınız insanları seçin. Ayrıca kişisel bakımına gösterdiğiniz evi bulunduğunuz çevreye de gösterin. Tozlar ve pisliklerde negatif enerjiler vardır. Örneğin yatağınızın altında toz veya pislikler varsa bu sizin negatif rüyalar görmenizi sağlar. Çevrenizin bakımına özen gösterin. Unutmayın çalışmalarınıza destek olan enerjiler var. Bu yüzden negatif enerjileri üzerinize alarak ve o ortamda çalışarak Parapsikoloji'de başarılı olamazsınız.

İNANÇ


Bir tekniği deniyorsanız yada Parapsikoloji'de başarılı olmak istiyorsanız inanmanız gerekmektedir. İnancınızdan şüphe duymamalısınız. En ufak bir şüphe başarılı çalışmaları bile başarısız yapabilmektedir. Bir teknik denerken başaracağınıza inanmalısınız. İçinizdeki en ufak şüphe bile sizi başarısızlığa sürükleyebilir.


⇓NOT⇓

Başlangıçta araştırılması gereken bilgilerden bazıları


- Parapsikoloji nedir ? Dalları nelerdir ?

- Çakralar

- Meditasyon

- Enerjiler

- Farkındalık

- Aura

- Düşüncenin maddeye etkisi

Yorumlar

Popüler Yayınlar